Budapest, 2017.12.02. Transzformáció workshop

Akarsz elérni egy komoly változást az életedben? 

Ez a workshop Neked szól, ha változást szeretnél (ha változás előtt állsz) a következő területeken: párkapcsolat, munka, életszakasz, vagy ha bármi akadályoz a harmónikus életedben.

Mi segítünk, hogy indulj el az úton, mik a fontos lépések a sikeres úton. Ki vagy Te? Honnan hová tartasz? Mik a céljaid az úton?

event1

Ahhoz, hogy komoly változás legyen az életünkben, fizikális szinten a jógával be tudunk indítani egy komoly változást. Megismerjük testünket, korlátainkat. Felismerjük, hogy ezen tudunk változtatni és így gyorsabban tudunk fejlődni minden szinten.

A meditációval megnyitjuk a lelki – szellemi kapukat is, ezután jön az alaposabb önismeret.

A Holisztikus coaching segítségével felismerjük félelmeinket, a szembenézéssel tovább lépünk azon a szinten, hogy nem merünk változtatni és ezáltal a szembenézéssel az önbizalmunk is megerősödik és energiáink felszabadulnak a változtatáshoz.

A lelki blokkok oldása után energia kiegyenlítő módszerekkel, akupresszúrás masszázspontok stimulálásával, bekapcsoló/áthangoló/stresszleépítő gyakorlatokkal tudatosabban együtt működhetünk szervezetünk öngyógyító képességével.

Ezért a legfontosabb első lépés kitisztítani az elménket, gondolatainkat, hogy ezáltal megtisztulva kezdhetjük az átváltozást.

A Chi metódusok, blokkoldó technikák segítenek a hétköznapokban is az akupresszúrás nyomásokkal, jóga alapú nyújtásokkal, helyes légzéssel az élet új kihívásai által keletkezett további blokkokat oldani.

Ahhoz, hogy tartós eredményt érjünk el, szükségünk van egy életmód változtatásra is, tudatosan táplálkozni, lélegezni, mozogni, gondolkodni.

További Chi metódus a gerincgondozó páros masszázs, a Transformational Hatha jóga, a házi használatra kifejlesztett rövid talpmasszázs.

Előadóink:

Spanyol vendégelőadónk Roberto Brown, aki saját tapasztalatait osztja meg Veletek, segít azonosítani és megszüntetni a blokkokat és elindítani a pozitív változásokat.  Hiteles, mert ő már megcsinálta. Egy hatalmas belső és külső transzformáción ment át mindössze két év alatt (a képek önmagukért beszélnek). Facilitator, Corporate coach, Holistic coach, Director of Transformational Hatha Yoga Allienz Thailand.

 

Transzformáció-5

Karsai Mónika Selfness konzultáns, Holisztikus gyógyító, Természetes Gyógymódok tanár és tanácsadó, Thai masszázs terapeuta és tanár, Távol-Keleti gyógymódok mestere

DSC_1223okkk                       DSC_7988okkk

Helyszín: Aum Jógaközpont, Shakti terem. 1085 Budapest, Stáhly u. 13.
https://www.google.hu/maps/@47.4958116,19.068751,3a,75y,86.76h,84.43t/data=!3m6!1e1!3m4!1scf-NBc0kxsJJxYdReJ9ZoA!2e0!7i13312!8i6656
Időpont: 2017.12.02. 09:00-17:00.
A workshop díja: 14 800 Ft
November 29.-ig Early Bird KEDVEZMÉNY! Jelentkezz MOST!
Jelentkezni 50% előleg befizetésével lehet.
További információk:
Karsai Mónika: +36 20 4865757, chimassageacademy@gmail.com

Transzformációs workshop napirend:

09.00 Érkezés, közös könnyű meditáció. A legfontosabb első lépés kitisztítani az elménket, gondolatainkat, hogy ezáltal megtisztulva kezdhetjük az átváltozást.

09.45 A program bemutatása. Roberto útja röviden, személyes tapasztalatainak átadása.

10.30 Transformational Hatha Yoga.

11.30 Belső utazás a transzformációs coachingba. Miért, hogyan és milyen szinteken működik? Mentális, testi és energetikai szintek kapcsolata. A gerincoszlop, mint az energia és az élet központja. Energiavonalak, marma pontok jelentősége. A lelki akadályok és az energetikai blokkok kapcsolata, ami megmutatkozik a testi szinten is (a fizikai betegségek a feldolgozatlan lelki problémák fizikai manifesztációi).

12.30 Szünet. Ebéd.

13.15. Feltárni a benned élő belső gyermeket.

14.00 A Ti saját történetetek. Mit szeretnél magadon változtatni és miért? Kis csoportokban dolgozunk. A legfontosabb első lépés kitisztítani az elménket, gondolatainkat.

15.30 Chi metódusok, blokkoldó technikák segítenek a hétköznapokban is az akupresszúrás nyomásokkal, jóga alapú nyújtásokkal, helyes légzéssel az élet új kihívásai által keletkezett további blokkokat oldani. Miután feloldottuk a lelki blokkokat, megtanítunk Nektek néhány könnyű, „házi használatra” is alkalmas energia kiegyenlítő módszert. Az akupresszúrás masszázspontok stimulálásával, bekapcsoló/áthangoló/stresszleépítő gyakorlatokkal tudatosabban együtt működhetünk szervezetünk öngyógyító képességével

16.30 Kérdések és válaszok.

17.00 A program zárása.

 

1 thought on “Budapest, 2017.12.02. Transzformáció workshop

 1. Változás, transzformáció, út a boldog, kiegyensúlyozott jövő felé

  Terapeutaként munkásságom során rengeteg ember keresett meg fizikai problémáival az évek során. Idővel mindig fény derült arra, hogy a testi tünetek mögött lelkileg fel nem dolgozott események, adott élethelyzetekben való elakadások állnak, ezért a test mellett a lélek bugyraiba is le kell menni, feltárni a sebeket, a felmerülő kérdéseket, amiket csak félve merünk kimondani, hogy összhangba kerüljünk önmagunkkal, és környezetünkkel.

  Kellemetlenségeink, fájdalmaink az egyensúly hiányának tünetei. Ez az egyensúlyhiány lehet fizikai probléma, mely fizikai testünkkel való rossz bánásmódból ered, például helytelen étrend, mozgás- vagy alváshiány miatt. Az egyensúlyhiányt azonban okozhatja az is, hogy mentális, érzelmi, és spirituális szükségleteink nem kerülnek kielégítésre. Egyik aspektust (szellem, test, lélek, és érzelmek, környezet) sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

  Lelki szinten döntések sokaságával és megbocsátással jutunk előrébb életünk során. Mentális szinten azzal, hogyha sikerül értelmet adni a kialakult helyzetnek. Egy betegségnek, problémának, élethelyzetnek csak akkor van az ember számára pozitív hozadéka, ha tanul belőle és többször nem követi el ugyanazt a hibát. Ezért dolgoznunk kell magunkon és tanulni saját és mások tapasztalataiból.

  Minden egyes testrésznek és szervnek igen fontos funkciója van, amely meghatározza egy esetleges betegségnél a lelki ok környezetét is. Ha ezt a felismerést, mint egy lelki szótárt használjuk, a testi szinten manifesztálódott blokkok rámutatnak, hol akadtunk el a saját életünk útján és változtathatunk az irányon.

  Van egy ciklikus átmenet, amikor megkérdőjelezzük saját magunkat, életünk értelmét.

  Nagyon fontos, hogy felismerjük-e, mikor ismerjük fel, hogy valamilyen „zsákutcába” kerültünk életünk útja során?

  Erre utalhatnak külső jelek, mint pl. betegségek, túlsúly, fájdalmak, pótcselekvések, krónikus fáradtság, energiahiány, vagy csak egyszerűen nem szeretjük eléggé magunkat, szomorkodunk.

  Feltettük-e már valaha magunknak ezeket a kérdéseket?

  Milyen számunkra az ideális élet? Ki vagyok? Honnan, hová tartok? Harmóniában, szeretetben élek-e önmagammal és a környezetemmel? Milyenek a társas viszonyaim? Boldog a párkapcsolatom? Boldog vagyok a munkámmal? Ez tesz engem hosszú távon is boldoggá? Van benne hosszú távú fejlődés? Az adott életszakaszban tudom-e magamat kívülről nézni, hogy biztosan jó döntést hozzak, ami hosszú távon boldog jövő felé vezet?

  Holisztikus megközelítéssel (a Távol-Keleti évek során elsajátított személyes tapasztalatok, módszerek adaptációja az Európai rendszerekkel) olyan eszközöket kerestünk, melyek segítenek bevonzani vágyainkat és megtalálni személyes erőnket, hatalmunkat. Pozitív változást indítanak el a lelkünkben és egyszerű gyakorlati módszerekkel, gyakorlatokkal magunk is tudjuk majd oldani a kisebb nagyobb testi blokkokat, elakadásokat.
  Az ember a helyes tudás birtokában felszabadultabbá, boldogabbá válik.

  Első lépésként nézzünk szembe önmagunkkal és félelmeinkkel, és legyünk nyitottak a változásra. Mi a te kérdésed, gondolatod? Nyitott vagy-e megosztani a kérdéseidet, gondolataidat a hozzád hasonlóakkal, mert felismerted, hogy szeretnél változtatni, hogy itt az idő, mert boldogabb, egészségesebb, harmonikusabb életet szeretnél élni?
  Ez a workshop arra fokuszál, hogy megtaláld a válaszokat magadban és segít, hogyan haladj tovább az úton…

  Ne kívülről várd a segítséget? Légy a saját magad guruja, vezetője, mert a válaszok benned vannak, hogy boldogabb legyél.

  Mi csak segítünk megtalálni a kulcsot, hogy ki tudd nyitni az ajtót a boldog élet irányába…

  Karsai Mónika, Selfness konzultáns, Holisztikus and Tradicionális Gyógyító, Természetes Gyógymódok tanár- és tanácsadó, Távol – Keleti és Alternatív Gyógymódok mestere, Tradicionális thai masszázs terapeuta és tanár.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close